خواص زنجبیل و ویژگی های آن برای سلامتی

۱۴۰۰/۷/۲۲

زنجبیل یک عنصر ضروری در آشپزخانه های شرقی و آسیایی است ، بنابراین بیایید در مقاله با مزایای زنجبیل برای سلامتی آشنا شویم.

زنجبیل یک گیاه ریشه ای است که از خانواده Zingiberaceae مانند زردچوبه و هل است و دارای طعم تند قوی است.

بیایید با موارد زیر در مورد فواید زنجبیل و مجموعه ای از اطلاعات مهم در مورد آن آشنا شویم:
فواید زنجبیل برای سلامتی
زنجبیل در لیست گیاهان دارویی موجود است و معمولاً از ریشه آن به عنوان ادویه استفاده می شود.همچنین می توان آن را تازه ، نوشیده یا جوشانده مصرف کرد یا به عنوان پودر یا روغن برای اهداف دارویی استفاده کرد.

هزاران سال است که از آن به عنوان داروی سنتی استفاده می شود و در طب چینی و هندی برای درمان بسیاری از مشکلات سلامتی شناخته شده است.

فواید زنجبیل برای سلامتی به شرح زیر است:

به ارتقای سلامت قلب و عروق کمک می کند
مشخص شده است که زنجبیل از طریق نقش موثر در کاهش سطح کلسترول در خون ، سلامت گردش خون را افزایش می دهد و به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی کمک می کند .

علاوه بر اینکه منبع گروهی از مواد معدنی مهم و ضروری برای عملکرد ماهیچه های قلب و عروق و تنظیم فشار خون است مانند: پتاسیم ، منیزیم و منگنز.

برای دستیابی به این مزیت ، به بیماران مبتلا به فشار توصیه می شود که زنجبیل تازه بخورند ، نه آسیاب شده.

به کاهش سطح قند خون کمک می کند
یکی از فواید زنجبیل این است که زنجبیل به کاهش سطح قند خون کمک می کند ، به طور کلی سلامت بیماران دیابتی را افزایش می دهد و از آنها در برابر برخی عوارض مرتبط با دیابت محافظت می کند .

با این حال ، توصیه می شود که یک بیمار دیابتی بیش از 4 گرم زنجبیل در روز تجاوز نکند تا اثرات آن برگشت پذیر نباشد و بر سلامت آنها تأثیر منفی بگذارد ، به طوری که افت شدید قند رخ می دهد.

به پیشگیری از سرطان کمک می کند
زنجبیل حاوی مقادیر بالایی از آنتی اکسیدان ها و مواد فعال است که آن را به سهم خوبی در مهار انواع زیر سرطان تبدیل می کند:

سرطان روده بزرگ.
سرطان پروستات.
سرطان پوست.
سرطان ریه.
به درمان سردرد کمک می کند
یکی از فواید زنجبیل کمک به درمان سردرد است.زنجبیل به عنوان آرام بخش و مسکن استفاده می شود و در درمان میگرن نقش دارد .

همچنین به مبارزه با عفونت های بدن کمک می کند که ممکن است علت سردرد ، سرگیجه ، حالت تهوع و هر علامتی باشد که ممکن است با سردرد همراه باشد.

به درمان عفونت های تنفسی کمک می کند
از زمان های قدیم مشخص شده است که زنجبیل در درمان مشکلات تنفسی نقش دارد و به موارد زیر کمک می کند:

علائم سرماخوردگی و بیماری های زمستانی را تسکین دهید.
درمان گلو درد ، باعث گشاد شدن مجاری تنفسی می شود.
سرفه را برطرف می کند و بلغم را دفع می کند.
به بهبود سلامت جنسی کمک می کند
مشخص شد که یکی از فواید زنجبیل گردش خون را افزایش می دهد ، که آن را در کمک به بهبود سلامت جنسی نقش موثری دارد ، که با موارد زیر نشان داده می شود:

افزایش میل جنسی.
درمان برخی از مشکلات ناتوانی و ضعف.
تقویت نعوظ در مردان
تاخیر در انزال در مردان
برای درمان بوی بد واژن استفاده می شود.
به درمان التهاب و بیماریهای مفصلی کمک می کند
مشخص شد که آنتی اکسیدان ها و ماده فعال موجود در زنجبیل به نام جینجرول با میکروب ها و عفونت های مختلف بدن مبارزه می کند.

زنجبیل همچنین حاوی آنزیم هایی است که پروتئین هایی را که ممکن است باعث التهاب مانند آرتریت شوند تجزیه و تحلیل می کند ، زیرا مشخص شد در ه چهارم افرادی که زنجبیل می خورند ، احساس درد مفاصل در آنها کاهش یافته است.

از سیستم گوارشی پشتیبانی می کند
یکی از فواید زنجبیل این است که زنجبیل به طور کلی از دستگاه گوارش پشتیبانی می کند و برخی از اختلالات روده را درمان می کند. در موارد زیر کمک می کند:

جلوگیری از تهوع و استفراغ.
هضم را بهتر می کند.
با تحریک ترشح آب گوارش و بزاق ، جذب مواد مغذی را افزایش دهید.
نرم کردن و تسهیل حرکت روده.
درمان ناراحتی های روده.
پیشگیری از زخم معده ، با افزایش مخاط ترشح شده و محافظت از دیواره داخلی آن.
درمان سندرم روده تحریک پذیر .
خواص زنجبیل برای زیبایی
خواص زنجبیل به شرح زیر است:

به رفع مشکلات مو کمک می کند
زنجبیل به درمان و تقویت بسیاری از مشکلات مو کمک می کند ، زیرا مشخص شد که روغن زنجبیل ، هنگامی که به موها مالیده می شود و مدام پوست سر را با آن ماساژ می دهد ، به موارد زیر کمک می کند:

افزایش رشد مو.
درمان مشکل ریزش مو.
درمان و از بین بردن شوره سر.
مبارزه با ظاهر موهای سفید ناشی از برخی عوامل روانشناختی یا کمبود برخی مواد مغذی ، و توصیه می شود عسل را به آن اضافه کنید تا اثر بخشی آن افزایش یابد.
به طراوت پوست کمک می کند
یکی از فواید زنجبیل این است که به طراوت پوست کمک می کند ، زیرا زنجبیل حاوی آنتی اکسیدان ها است و از مزایای زیبایی برخوردار است که به طراوت پوست باز می گردد ، زیرا به موارد زیر کمک می کند:

سفید کننده و پاکسازی پوست.
ضدعفونی کردن پوست و محافظت در برابر عفونت ها.
رفع چین و چروک.
با علائم پیری در پوست مبارزه می کند.
درمان آکنه.
یکدست و شفاف کننده رنگ پوست.
به کاهش وزن کمک می کند
مشخص شد افرادی که زنجبیل می خورند تقریباً 20 درصد از چربی دریافتی خود را از دست می دهند و دلیل این امر به دلایل زیر است:

زنجبیل حاوی مقادیر زیادی فیبر غذایی است که به افزایش احساس سیری در معده کمک می کند و در نتیجه احساس سیری را افزایش می دهد.
توانایی زنجبیل برای تشویق متابولیسم و ​​افزایش روند سوزاندن چربی در بدن ، که باعث نقش موثری در لاغری و کاهش وزن می شود.
فواید زنجبیل برای زنان
فواید زنجبیل برای زنان به شرح زیر است:
درد قاعدگی را تسکین می دهد
یکی از فواید زنجبیل برای زنان این است که نوشیدن زنجبیل آب پز در تسکین علائم قاعدگی و تسکین دردهای قاعدگی در زنان نقش موثری دارد.

به پیشگیری از سرطان زنان کمک می کند
مشخص شد که زنجبیل می تواند در پیشگیری از برخی سرطان ها برای زنان مانند سرطان رحم و سرطان تخمدان نقش داشته باشد.

علائم بارداری را بهبود می بخشد
این یکی از فواید زنجبیل برای زنان باردار است و مشخص شد که نقش موثری در تسکین سرگیجه ، حالت تهوع ، استفراغ ، سردرد ، و ناراحتی های معده دارد و بنابراین نقش مهمی در درمان و تسکین برخی از علائم مرتبط با بارداری دارد.

اما برای زنان باردار توصیه می شود مقدار کمی از آن را مصرف کنید ، این مقدار نباید بیش از 2-4 گرم در روز باشد و آن را به دو یا سه وعده در روز تقسیم کنید و می توانید آن را به غذاها و سالاد اضافه کنید یا به عنوان آب میوه مصرف کنید.



زنجبیل چگونه استفاده می شود؟

از زنجبیل می توان به روش های مختلف استفاده کرد و از آن بهره مند شد ، از جمله موارد زیر:

ریشه زنجبیل تازه بخورید.
زنجبیل را خیس کرده یا ریشه های آن را بجوشانید و بنوشید.
آب ریشه زنجبیل بنوشید.
به عنوان ادویه برای افزودن به غذاهای مختلف استفاده می شود.
از پودر زنجبیل استفاده کنید.
روغن زنجبیل
دستور العمل های استفاده از زنجبیل
بیایید با گروهی از دستور العمل های زیبایی آشنا شویم که در آنها می توان از زنجبیل در موارد زیر استفاده کرد:

1. مخلوط زنجبیل برای لاغری
زنجبیل را می توان به روش های مختلفی مصرف کرد که به شرح زیر است:

زنجبیل سبز تازه آب پز را با دارچین بنوشید ، زیرا مشخص شد که زنجبیل و دارچین حاوی مواد موثری هستند که متابولیسم را افزایش داده و چربی می سوزانند.
زنجبیل آب پز شده را بنوشید ، آن را فیلتر کرده و آب لیمو را به آن اضافه کنید.
توصیه می شود به میزان مصرف آن توجه کنید تا از یک فنجان در روز تجاوز نکند و همیشه برای کاهش وزن بعد از مشورت با پزشک زنجبیل ترجیح داده می شود.

2. مخلوط زنجبیل برای مو
زنجبیل برای موها در چندین دستور العمل استفاده می شود ، که مهمترین آنها موارد زیر است:

روغن زنجبیل را با گروهی از روغن های دیگر مانند: روغن کرچک ، روغن زیتون مخلوط کنید ، سپس این مخلوط را با ماساژ دایره ای روی پوست سر بمالید ، سپس یک حوله داغ را روی موها بپیچید.
پودر ریشه زنجبیل با افزودن همان مخلوط روغن های قبلی به آن استفاده می شود و روی موها اعمال می شود و برای مدتی باقی می ماند.
3. مخلوط زنجبیل برای پوست
قبل از شروع استفاده از زنجبیل روی پوست ، میزان حساسیت پوست را بسنجید و زنجبیل را روی قسمت کوچکی از پوست قرار دهید ، در صورت بروز هرگونه حساسیت باید از استفاده از این مخلوط ها دوری شود.

در اینجا یکی از ترکیبات برای صورت و مراحل آن آمده است:

مخلوطی از زنجبیل خشک یا زنجبیل تازه رنده شده را با یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق غذاخوری گلاب درست کنید.
پوست به خوبی شسته و تمیز می شود ، سپس مخلوط به مدت یک ربع به آن اعمال می شود ، سپس صورت دوباره شسته می شود.
نکاتی در مورد زنجبیل
نکات به شرح زیر است:

توصیه می شود در طول روز زنجبیل را در قسمت های تقسیم شده بخورید و از خوردن آن به طور همزمان اجتناب کنید.
مصرف زنجبیل برای کودکان زیر دو سال توصیه نمی شود.
نحوه نگهداری زنجبیل
پس از اطمینان از ایمن بودن زنجبیل سبز از پوسیدگی ، به یکی از روش های زیر حفظ می شود:

زنجبیل را داخل کیسه ای بگذارید و خوب ببندید ، سپس آن را در یخچال به مدت بیش از سه هفته نگه دارید .
زنجبیل در کیسه ای محکم قرار می گیرد و حدود 6 ماه در فریزر نگهداری می شود.
مقادیر مجاز چقدر است؟
برای به دست آوردن فواید زنجبیل ، باید آن را با مقادیر مجاز زیر مصرف کنید:

4-2 گرم زنجبیل در روز ، به 2-3 وعده تقسیم می شود.
نصف گرم زنجبیل خشک معادل دو گرم زنجبیل تازه است .
عوارض جانبی زنجبیل
زنجبیل به طور کلی توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) بی خطر شناخته می شود.

1. عوارض جانبی زنجبیل
در مورد عوارض جانبی و آسیب هایی که ممکن است در صورت مصرف روزانه زنجبیل بیش از حد مورد نیاز ایجاد شود ، شامل موارد زیر است:

کاهش سطح قند خون.
نازک شدن و ویسکوزیته در خون.
عفونت با اسید معده.
تهوع و استفراغ.
2. گیاهان و غذاهایی که زنجبیل با آنها سازگار نیست
مشخص شد که زنجبیل ممکن است با غذاها و گیاهانی که ضد انعقاد هستند در تعارض باشد و مصرف آنها همراه با آنها می تواند باعث خونریزی شود ، از جمله موارد زیر:

جعفری ؛
میخک ؛
فلفل قرمز.
سیر.
پیازها.
شیرین بیان
3. بیماری هایی که زنجبیل با آنها در تضاد است
با توجه به عوارض جانبی که ممکن است زنجبیل ایجاد کند ، به ویژه هنگامی که در مقادیر زیاد مصرف شود ، باید در شرایط پزشکی زیر احتیاط شود:

بیماران دیابتی باید از خوردن مقادیر زیاد آن خودداری کنند ، زیرا ممکن است منجر به کاهش سطح قند خون و در نتیجه کاهش قند شود.
بیماران کیسه صفرا ، به منظور جلوگیری از هرگونه عارضه.
بیماران مبتلا به فشارخون و قلب ، زنجبیل باعث تپش قلب می شود و فشار را تحت تاثیر قرار می دهد ، بنابراین توصیه می شود از خوردن آن بدون نظر پزشک خودداری کنید.
بیماران مبتلا به ترومبوز و رقیق شدن خون ، قبل از استفاده از آن باید با پزشک مشورت کرده و دوزهای مجاز را بدانند.
تفاوت زنجبیل سبز تازه و پودر شده
معمولاً درصد روغن های فرار موجود در زنجبیل تازه بیشتر از زنجبیل خشک است و طعم آن قوی تر است ، بنابراین ، هنگام درمان مشکلاتی که نیاز به تقویت ایمنی و مبارزه با میکروب ها دارند ، خوردن تازه توصیه می شود.

ماده فعال موجود در زنجبیل ، جینجرول است که در همه انواع و اقسام زنجبیل وجود دارد ، اما آنچه زنجبیل خشک شده را از زنجبیل سبز تازه متمایز می کند این است که حاوی سوگوئل است.

سوگوئل ماده ای است که در حین خشک شدن زنجبیل ایجاد می شود ، یک مسکن است اما فشار خون را افزایش می دهد و این برعکس چیزی است که زنجبیل سبز تازه به مزیت توانایی آن در کاهش فشار خون می افزاید.
..