منابع غذایی اسید فولیک در دوران بارداری

۱۴۰۰/۱۲/۲۲

موسسه فدرال ارزیابی خطر بر اهمیت اسید فولیک در دوران بارداری و در طول سه ماهه اول بارداری برای جلوگیری از ناهنجاری های مادرزادی در کودک ناشی از کمبود اسید در بدن مادر مانند "باز بودن ستون فقرات"، "شکاف فک" و "شکاف کام" تاکید می کند.

موسسه آلمانی توضیح داد که طبق توصیه های انجمن تغذیه آلمان، دوز روزانه اسید فولیک مناسب برای یک زن باردار حدود 400 میکروگرم است.

منابع غذایی غنی از اسید فولیک عبارتند از سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج، کلم بروکلی و کلم، گوجه فرنگی، حبوبات، آجیل، محصولات غلات کامل، سیب زمینی، جگر، تخم مرغ، پرتقال و انواع توت ها.
..