آرد نارگیل: فاقد گلوتن و سرشار از پروتئین است

۱۴۰۰/۷/۶ ۰:۰:۱۰

آرد نارگیل چیست؟ مزایای متعدد آن برای سلامتی چیست؟ چگونه می توانید آن را در خانه به روش ساده تهیه کنید؟

آرد نارگیل ممکن است نوعی آرد نباشد که همه با آن آشنایی داشته باشند ، به عنوان مثال آرد گندم ، اما آیا از انواع دیگر آرد برتری دارد؟ جزئیات در زیر آمده است:

آرد نارگیل چیست؟
آرد نارگیل از خمیر میوه نارگیل سفید تهیه می شود ، جایی که تفاله میوه استخراج و خشک می شود و سپس مراحل خاصی را طی می کند که آن را به آرد تبدیل می کند و این آرد یک محصول جانبی است که در طول تولید شیر نارگیل به دست می آید.

اگرچه کلمه آرد برای نامگذاری این محصول استفاده می شود ، آرد نارگیل در واقع آرد نیست ، منبع آن دانه ها و دانه هایی نیست که معمولاً برای تهیه انواع مختلف آرد استفاده می شود ، اما معمولاً به عنوان جایگزین برخی از انواع آرد استفاده می شود. برای دسته های خاصی مانند: 
افرادی که به آجیل حساسیت دارند و نمی توانند برخی از جایگزین های رایج آرد دیگر مانند آرد بادام را بخورند.
افرادی که نمی توانند غذاهای غلات مصرف کنند ، مانند رژیم پالئو.
افرادی که از رژیم غذایی بدون گلوتن پیروی می کنند ، آرد نارگیل فاقد گلوتن است.
از آنجا که ترکیب آن با ترکیب برخی از انواع معروف آرد مانند آرد گندم متفاوت است ، هنگام استفاده از آرد نارگیل در آشپزی باید دستورالعمل های خاصی را رعایت کرد .

ارزش غذایی آرد نارگیل
یک چهارم فنجان این نوع آرد معادل 30 گرم حاوی موارد زیر است:

کالری

120 کالری

کربوهیدرات ها

16 گرم

چربی ها

4 گرم

فیبر رژیمی

10 گرم

آهن

3.6 میلی گرم

پروتئین ها

6 گرم

فواید آرد نارگیل
در اینجا لیستی از قابل توجه ترین ها آمده است:

1. پیشگیری از افزایش ناگهانی قند خون
این آرد ممکن است برای کسانی که مایل به تنظیم سطح قند خون خود هستند ، از جمله افراد دیابتی مفید باشد.

آرد نارگیل دارای شاخص گلیسمی پایینی است ، به این معنی که یکی از غذاهایی است که ممکن است هنگام خوردن آن باعث افزایش ناگهانی سطح قند خون نشود.
این آرد غنی از فیبر رژیمی از نوع نامحلول است.
2. فرآیندهای گوارشی روان را ترویج می کند
اگر شما یکی از افرادی هستید که می خواهید هضم خود را تنظیم کنید ، استفاده از این نوع آرد ممکن است تصمیم خوبی باشد ، زیرا فواید آرد نارگیل به شرح زیر است:

یک منبع غذایی عالی از فیبرهای محلول و نامحلول رژیمی که ممکن است به شما کمک کند: با یبوست مبارزه کنید ، هضم غذا را تسهیل کنید ، احساس سیری بیشتری برای مدت طولانی تری داشته باشید و رشد باکتری های خوب روده را افزایش دهید.
یک غذای طبیعی بدون گلوتن ، که ممکن است به محافظت از بدن در برابر عوارض آزاردهنده ای که گلوتن ممکن است برای برخی ایجاد کند ، کمک کند.
منبع طبیعی برخی از چربی های سالم و به راحتی قابل هضم است.
3. برای لاغری مفید است
اگر شما یکی از افرادی هستید که می خواهید چند کیلو اضافه وزن کم کنید ، این آرد ممکن است به دلایل زیر یکی از انتخاب های غذایی خوب باشد.

این حاوی سطوح عالی فیبر است که ممکن است به افزایش سطح انرژی و فعالیت و کاهش اشتها برای غذا کمک کند.
حاوی چربی هایی است که ممکن است تأثیر مثبتی بر متابولیسم داشته باشد.
4. برای سلامت قلب و عروق مهم است
از جمله مزایای فراوان این آرد این است که ممکن است تغییرات مثبتی در سلامت سیستم گردش خون ایجاد کند ، زیرا ممکن است به موارد زیر کمک کند:

کاهش سطوح ناسالم کلسترول بد ، به دلیل محتوای فیبر آرد که ممکن است به کاهش کلسترول کمک کند.
کاهش خطر بیماری عروق کرونر قلب و کاهش احتمال مرگ ناشی از این بیماری.
5. سایر مزایا
در اینجا برخی دیگر از مزایای بالقوه آرد نارگیل آمده است:

اثر مثبت بر بافتهای مختلف بدن مانند: بافت ماهیچه ای و استخوانی ، به دلیل غنی بودن از پروتئین.
بهبود ظاهر کلی پوست.
تقویت سیستم ایمنی بدن.
معایب استفاده از آرد نارگیل
خوردن آرد نارگیل ممکن است باعث آسیب و عوارضی شود ، مانند:

عوارض سلامتی برای افرادی که به نارگیل حساسیت دارند .
افزایش سطح کلسترول ، آرد نارگیل سرشار از چربی های اشباع شده است و خوردن بیش از حد آن ممکن است سطح کلسترول را در برخی گروه ها افزایش دهد.
مشکلات گوارشی ناشی از فیبر زیاد آرد مانند: نفخ.
دستور تهیه آرد نارگیل خانگی
برای تهیه این آرد در خانه ، از روش زیر استفاده می شود:

این مواد را آماده کنید: یک چهارم کیلو تفاله نارگیل سفید و 1.5 فنجان آب داغ.
مواد را حداقل در یک دقیقه در غذاساز مخلوط کنید.
یک ظرف عمیق آماده کنید، که سطح آن با یک پارچه فیلتر پوشانده شده است ، سپس مخلوط را به آرامی روی پارچه می ریزیم.
شما یک مایع سفید رنگ در انتهای کاسه که شیر نارگیل است و آرد نارگیل مرطوب روی سطح پارچه ای که کاسه را پوشانده است ، دریافت خواهید کرد.
آرد مرطوب را روی سینی توزیع می کنند و سینی را حداکثر تا بیست دقیقه داخل فر می گذارند تا بقایای رطوبت خشک شود ، اما ترجیحاً آرد را زیر نظر داشته باشید تا قهوه ای نشود ، زیرا رنگ قهوه ای به معنی سوختن آرد است.