فواید یونجه

۱۴۰۰/۶/۲۹ ۱۵:۰:۱۳


yonje


گیاه یونجه

یونجه گیاهی متعلق به خانواده حبوبات است که شامل نخود و لوبیا نیز می شود و گلهای آن با رنگهای مختلف حاوی مقدار زیادی مواد مغذی مانند کروم ، کلسیم ، منیزیم ، فسفر ، نیاسین ، پتاسیم ، ویتامین C و تیامین است
و همچنین از گل برای درمان برخی از بیماریها مانند پیشگیری از سرطان ، سوء هاضمه ، کلسترول بالا ، سیاه سرفه ، سرفه ، آسم ، برونشیت ، بیماریهای مقاربتی استفاده می شود و برخی از زنان از آن برای علائم یائسگی استفاده می کنند. مانند گرگرفتگی ، درد سینه و سندرم پیش از قاعدگی ، و همچنین به صورت موضعی روی پوست برای درمان سرطان پوست ، زخم های پوستی ، سوختگی ها و بیماری های مزمن پوستی از جمله اگزما و پسوریازیس استفاده می شود و عصاره جامد آن نیز به عنوان ادویه استفاده می شود.
در این مقاله در مورد مهمترین و برجسته ترین فواید یونجه برای سلامتی صحبت خواهیم کرد.

فواید یونجه

در پزشکی جایگزین ، گفته می شود که یونجه در برخی شرایط سلامتی کمک می کند ، با این حال ، تحقیقات ثابت نکرده است که یونجه برای درمان این بیماریها یا سایر بیماریها بسیار موثر است. از جمله مزایای سلامتی یونجه موارد زیر است:

درمان علائم یائسگی : مطالعات متعددی انجام شده است تا مشخص شود آیا یونجه ممکن است به درمان علائم یائسگی ، به ویژه گرگرفتگی کمک کند.
به حفظ استخوان های قوی کمک می کند: مطالعات نشان داده است که مکمل ایزوفلاون موجود در یونجه به طور قابل توجهی محتوای مواد معدنی استخوان ، جریان خون و قدرت مکانیکی را بهبود می بخشد.
به بهبود سلامت قلب و عروق کمک می کند: مطالعات نشان داده اند که شبدر قرمز برای سلامت شریان ها مفید است ، خطر ابتلا به تصلب شرایین را کاهش می دهد ، گردش خون را افزایش می دهد و می تواند به کنترل سطح کلسترول کمک کند.
به درمان درماتیت کمک می کند: شواهدی وجود دارد که ایزوفلاون های موجود در یونجه در کاهش علائم پیری روی پوست و همچنین کاهش بیماری های التهابی پوست مانند پسوریازیس ، اگزما و بثورات مفید است.
مبارزه با عفونت های تنفسی: آماده سازی یونجه برای درمان و پیشگیری از بیماری های تنفسی مانند ؛ سرماخوردگی ، سیاه سرفه ، برونشیت و آسم ، و ممکن است به کاهش ناراحتی در هنگام بیماری و کار برای رفع خلط کمک کند ، زیرا اسپاسم برونش را آرام می کند و کیفیت خواب را بهبود می بخشد.

طرز تهیه چای یونجه

مزایای سلامتی یونجه را می توان با مصرف آن در چندین شکل ، از جمله چای یونجه ، که از سر گل خشک تهیه می شود ، به دست آورد ، اما برای به دست آوردن مزیت کامل یونجه ، باید از کل گل استفاده کرد ، نه فقط ایزوفلاون ها ، یونجه تجاری که در بسیاری از مطالعات مورد استفاده قرار می گیرد و برای تهیه چای یونجه مفید است.
برای سلامتی از یک قاشق چای خوری گل یونجه خشک در هر فنجان آب جوش یا غیر جوش استفاده کنید و توصیه می شود تا سه فنجان چای یونجه در روز بخورید.